Avatar uživatele
Angi-Shy

Jak se zbavit škraloupu na polívce?

Přesněji řečeno na čočkové polévce. Vždy, když dělám čočkovou polévku a polévka vystydne, udělá se na ní takovej škraloup ze slyzu, kterej později nejde ani rozvařit když se polévka znovu ohřeje.
Jenom jednou se mi povedlo škraloupu předejít a to tím, že když polévka stydla a já šla kolem tak jsem jí ještě trochu promýchala.. ale ne vždy na to je čas, takže většinou škraloup nějak shrnu a vyhodím do koše ale s tím letí i kus polívky.. neví někdo jak tomu předejít, jak se toho zbavit nebo jak to dobře znovu ohřát aby se škraloup rozvařil?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3551 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Pokud zahušťuješ moukou, musíš aspoň 15 minut povařit a před dokončením vaření přidej lžíci másla.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dědapetr

Mě se to nestává,ale mohu potvrdit co napsal barbakan.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
gecco

Jen dodám – nepoužívám jíšku k zahušťovnání – takže taqkové škraloupy na polévkách nemám…
Zahušťuj do ´skorotmava´ dušenou cibulkou, nebudeš je mít také.
😉

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cochee

Miluju škraloup z čočkové! Mimoto ale škraloup z čočkové polévky, od kohokoliv jsem ji dostal, vždycky se ohřátím rozplynul. Tak nevím.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek