Přesněji řečeno na čočkové polévce. Vždy, když dělám čočkovou
polévku a polévka vystydne, udělá se na ní takovej škraloup ze slyzu,
kterej později nejde ani rozvařit když se polévka znovu ohřeje.
Jenom jednou se mi povedlo škraloupu předejít a to tím, že když polévka
stydla a já šla kolem tak jsem jí ještě trochu promýchala.. ale ne vždy
na to je čas, takže většinou škraloup nějak shrnu a vyhodím do koše ale
s tím letí i kus polívky.. neví někdo jak tomu předejít, jak se toho
zbavit nebo jak to dobře znovu ohřát aby se škraloup rozvařil?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3533 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud zahušťuješ moukou, musíš aspoň 15 minut povařit a před dokončením vaření přidej lžíci másla.
0 Nominace Nahlásit |
Jen dodám – nepoužívám jíšku k zahušťovnání – takže
taqkové škraloupy na polévkách nemám…
Zahušťuj do ´skorotmava´ dušenou cibulkou, nebudeš je mít také.
😉
0 Nominace Nahlásit |
Miluju škraloup z čočkové! Mimoto ale škraloup z čočkové polévky, od kohokoliv jsem ji dostal, vždycky se ohřátím rozplynul. Tak nevím.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |