Stejně jako víno, jsou na to zátkovačky.
V hlavě se korek zmáčkne na průměr hrdla láhve a potom se tlakem ze shora
přes páku vsune do hrdla láhve.
http://www.vinarskyraj.cz/kategorie/uzaviraci-zarizeni/
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, chudst, tom004
před 4919 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Do sampanskeho pak dam malou kovovou lzicku. Nemusi se pak lahev uzavirat a lzika nepropusti ani bublinku. Je to k nevire, ale je to tak. -iv-
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |