Já jsem víc vajec z plata rozbil a obsah mi vytekl na podlahu, na linku než do kastrolu nebo jsem si nožem málem usekl ruku.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, zjentek, gagaga, Luuu před 4083 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Chce to jen určitý grif ať nožem, nebo o vhodnou ostrou hranu.
Úder musí být krátký a rychlý, směřovat ne přesně do poloviny vejce,
poté se skořápka rozdělí na dvě části palci. Ve větší části
zůstane téměř vše, obsah se vloží na pánev.
Zkušenost
0 Nominace Nahlásit |
Také používám na rozklepnutí vejce nůž. Vejce se položí do dlaně a
rychlým krátkým úderem ostří nože se rozklepne napříč skořápka
vejce, ale taky to jde o hranu nádobí, hranu stolu, …
P.S. Chce to pevné nervy!
0 Nominace Nahlásit |
Pro Michala : „Jak rozklepnout vejce nožem“.
Zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=f7WL3MirDc4
0 Nominace Nahlásit |
Proč do toho tahat nůž a třískat do vejce? Třísknu vejcem jemně o hranu kastrůlku nebo talíře a pak palci rozpůlím…
0 Nominace Nahlásit |
..nebo jsem si málem usekl ruku 😁 😁 😁 Pobavils.
No a teď k věci, dělám to jako barabakan 🙂 Hodně štěstí
0 Nominace Nahlásit |
Ono také záleží jak je vajíčko čerstvé Pokud je už dost uleželé roztečče se žloudek při nejmenším nárazu. Já vajíčka klepu o hranu pánve, a pak vajíčko roztrhnu.
0
před 4083 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |