Z syrova jsou mírně jedovaté, minimálně na nějakou tu šavličku bohatě stačí. Jsou vhodné na nakládání do kyselého nálevu, ale pak už nechutnají jako houby. Spíš okurky. Jinak jde o houby velmi voňavé a chutné a zpracovávám je ve směsi s ostatními druhy hub dušením. A když se nic jiného nenajde, stačí taky podusit a udělat z nich houbovou omáčku, ať už hnědou, nebo smetanovou. Ham ham!
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |