Avatar uživatele
vall69

Jak se jmenuje část masa na kuřeti?

Když je kuře jak se říká tomu kousku masu (my tomu říkáme – suché maso) .. nemyslím stehno ,ale prostě jen to suché maso ,já si sundávám kůži takže to je kuřecí prso pečené bez kůže? Snad se to dá nějak pochopit :D

Zajímavá 0 před 3076 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Kuřecí prsa.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

Klidně u řezníka či kdekoli jinde řekni, že z kuřete chceš jen to suché maso. Takhle vždycky dostaneš kuřecí prsa a budou už i bez kůže. Jen musíš vědět, kolik jich chceš ;)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

já osobně dělím kuře na tyto části: prsa, stehna, hřbet, křídla, krk a vnitřnosti. to suché jsou prsa a podle toho se také používají. kuřecí prsa upečená bez kůže? to se ani nedivím že jsou vysušená

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek