Když je kuře jak se říká tomu kousku masu (my tomu říkáme – suché maso) .. nemyslím stehno ,ale prostě jen to suché maso ,já si sundávám kůži takže to je kuřecí prso pečené bez kůže? Snad se to dá nějak pochopit :D
Zajímavá 0 před 3076 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Klidně u řezníka či kdekoli jinde řekni, že z kuřete chceš jen to suché maso. Takhle vždycky dostaneš kuřecí prsa a budou už i bez kůže. Jen musíš vědět, kolik jich chceš ;)
0
před 3076 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já osobně dělím kuře na tyto části: prsa, stehna, hřbet, křídla, krk a vnitřnosti. to suché jsou prsa a podle toho se také používají. kuřecí prsa upečená bez kůže? to se ani nedivím že jsou vysušená
0
před 3076 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |