Co nejtenší těsto nasáklý olejem, místo česneku česneková pasta a nejlevnější kečup se sejrem. Hodnotu to má tak 5 Kč, ale prodají ti to o 25 dráž. :)
4Kdo udělil odpovědi palec? GM, quentos, dj.david1234, Damiana
před 4238 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podle mne obdobně jako guláš v hospodě. To znamená rychle, levně, prsk
prsk a je to 😁 .
Doma se s tím mazlím jak ten blbec a pořád to není ono, myslím ten
guláš ☹
Taky to chce asi jejich grif, přepálenej tuk ap.
3Kdo udělil odpovědi palec? dj.david1234, beer, Damiana
před 4238 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Věřte nebo ne, ty vaše domácí jsou zcela jistě lepší než ty v bistru, akorát tyto generace lidí mají z minulého režimu jinak navyklé chutové bunky a už zapomněli originální chut jídla, v bistrech je většinou kupují jako zmražený polotovar a to ani nechtějte vědět co obsahují, je to stejné jako u pečiva, oni tam dají spešl kypřidla , to prostě tak nadýchaný a lehký chléb neuděláte jako chemička Delta nebo Penam.
0
před 4229 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Domácí langoš není usmažen v přepáleném tuku, tak jistě bude mít
trochu jinou chuť, U dobrého guláše platí zásada kolik masa tolik cibule.
Ta vlastně
zahušťuje a je hlavní složku chuti, V hotelu do cibulky přidávali lžíci
cukru a nechali na cibulce zkaramelizovat pro barvu, Však ta zlatá barva
cibulky je právě upražený cukr co cibulka obsahuje. Maso se musí
několikrát vydusut na tuk, a teprv podlejt, Když je guláš vydušený na tuk
lze lehce zaprášit moukou nebo přiadat jen trochu jíšky a vše důkladně
provařit.Dříve se mněkké maso vyjmulo a omáčka se přecedila, Dnes se dá
cibulový základ rozmixovat,
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |