Kamarádova firma se o to pokoušela několikrát, ale nikdy se se při vývoji nedostali ani vzdáleně ke stejné chuti. Pracují na tom například tři roky ve spolupráci s Vysokou školou chemicko-technologickou a měli na to poměrně mnoho odborníků, ale nedošli ani náznakem k identické chuti, která je dána právě rumovým éterem s problémovým furanem. Na ni je, ale český konzument zvyklý… Uhájíme svůj „národní nápoj“, jehož výroba se traduje od 19. století, nebo budeme muset pít lihoviny, které nám Fiala s Bartošem „doporučí“ pít?
Zajímavá 0 před 1139 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
U „národního nápoje“ se v 19. století logicky nevědělo, že ochucující furan je rakovinotvorný. Politici s tím nemají nic společného
0
před 1139 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |