… když si koupíš opravdovej jogurt (například od Madety ve skleničce), tak to uvidíš, na těch chemickej, co jich jsou plný krámy to nenajdeš ani s lupou …
0 Nominace Nahlásit |
Dnes se vyrábí většina jogurtů homogenizací a tuk je rozptýlený v hmotě. Starodávné jogurty ještě měly tukovou „čepičku“, než jsme ji sami rozmíchali, třeba s ovocem na dně.
0 Nominace Nahlásit |
Jogurt, který nemá alespoň 3,5% tuku (i bez té tukové vrstvy) nemá
smysl ani kupovat,,,
Jinak viz. Mc Merkurion.
Pozor, mnohé výrobky se jen jako jogurt „tváří“.
0
před 1694 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobře. Někde jsem je viděla prodávat, ale jogurty dávno nejím, nedělají mi dobře. Ani ty, u kterých si přečtu, že neobsahují zahušťovadlo škrob nebo želatinu. Naštěstí to není základní potravina, takže bez ní se dá žít.
Drap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |