Malé druhy pýchavek jsou vhodné ve směsi do polévek, pod maso,
gulášů, smaženice ap., další zase jako koření.
Pýchavka obrovská se navíc připravuje jako obalovaný řízek, což je
rozhodně její nejchutnější zpracování.
0 Nominace Nahlásit |
Takovou určitě nikdo nezná, tudíž nesbírá, tedy ani neupravuje. Natož
k jídlu.
Výborné jsou ovšem mladé plodnice pýchavek.
0 Nominace Nahlásit |
Dobrá je v bramborové polévce nebo jí dáváme do česnečky,ale jen mladé plodnice.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |