Avatar uživatele
flodur

Jak připravujete houbu píchavku?

Díky za rady.
Doplňuji:
Omlouvám se pýchavku.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? anonym, iceT, dědapetr, anonym před 4839 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dědapetr

Smaženou jako řízek v trojobalu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
beer

Malé druhy pýchavek jsou vhodné ve směsi do polévek, pod maso, gulášů, smaženice ap., další zase jako koření.
Pýchavka obrovská se navíc připravuje jako obalovaný řízek, což je rozhodně její nejchutnější zpracování.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Děda Louda

Takovou určitě nikdo nezná, tudíž nesbírá, tedy ani neupravuje. Natož k jídlu.
Výborné jsou ovšem mladé plodnice pýchavek.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Dobrá je v bramborové polévce nebo jí dáváme do česnečky,ale jen mladé plodnice.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek