Ani náhodou! Klepat kapra? Vždyť už je kleplej. Jenom osolot a já nepoužívám ani mouku, dám ho do strouhanky, do vajíček a zase do strouhanky, pak ho jenom pokapu citronovou šťávou a děláme mňam, mňam…
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym, panenka, Miroslavst, BEAES
před 5082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já je neklepu já Kapří řízky osolím, opepřím pokapu citronem, necháme odležet a pak je osmažím na oleji.
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym, Miroslavst, BEAES, Elk
před 5082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stejně budeš mít řízek a ten naklepej.
Doplňuji:
…pokud kapra, stačí klepnout jednou :o)
Upravil/a: BEAES
4Kdo udělil odpovědi palec? panenka, Miroslavst, Elk, anonym
před 5082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud chceš mít vymalováno, tak naklepej…, bude vám pěkně vonět kuchyně.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Miroslavst, Elk
před 5082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Řízek z kapra na všechny způsoby – mňam mňam. Každý to dělá
jinak, ale ve finále jak říká moje tchýně: na Vánoce je ten kapr stejně
nejlepší.
Jo a neboduju, nemám body.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Miroslavst, Elk
před 5082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Maso na klasické řízky se naklepává, aby se narušily vlákna, protože
je maso tuhé, tak aby změklo. Rybí maso tuhé není, proto není potřeba
naklepávat.
Obalování – dle chuti. Já většinou obaluji pouze v mouce.
Zachovává to rybí chuť a když se někdy porce rozpadávají, díky mouce
drží pohromadě.
Nezapomeň maso osolit.
Ciron používáme až na stole.
0
před 5077 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |