Tak si vařím rýži a k tomu jsem si otevřel lečo s klobásou v konzervě 400 g. Poraďte mi, prosím, jak to lečo připravit, ohřát? Vařit v hrnci s vodou? Dát do mikrovlnky? (ne). Na konzervě není návod, tak díky za rady.
Zajímavá 0 před 1553 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vyklopit do rendlíku a za stálého míchání ohřát na plotně. Komu to nevadí, tak i v MW. Kdybys k tomu jedl pečivo, tak bych tam prdnul ještě dvě vejce. a malinko dosolil.
0 Nominace Nahlásit |
Stejně jako oříváš jiný jídlo.
vyklopíš na talíř a ohřeješ pod příslušným poklopem v mikrovlnce
vyklopíš do rendlíku a za občasného promíchnutí ohřeješ na plotně
postavíš otevřenou konzervu do rendlíku s vodou a ohříváš do chtěné teploty.
0
před 1553 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Z principu to není výživná strava. Ohřát na plotně, poté co se obsah přendá. Viz Kepler. Ale nnedosoloval bych, už tak obsah soli v jídle z konzervy je velký.
0
před 1553 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |