Avatar uživatele
EliškaG

Jak připravit jednoduše a chutně úhoře?

Poradí někdo jednoduchý a chutný recept na přípravu úhoře – třeba na másle. A hlavně zda je možné uhoře připravovat z kůží jako třeba se občas připravuje s kůží kapr, tak jestli se i takto dá připravit s kůží úhoř. Děkuji

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Nandi před 1628 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Nejlepší je úhoř uzený.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Emefej

Třeba na másle. Postup je stejný, jako u jiných ryb na másle. Ano, s kůží.

S uzeným úhořem má Drap pravdu, pokud to můžeme považovat za rychlý a jednoduchý postup.

Upravil/a: Emefej

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nandi

Posílám ještě nějaké recepty z internetu.Úhoř mi hodně chutná,ale jím ho tak 1 za rok max.
https://www.pros­treno.cz/recep­ty/2668/Uhor-na-masle
https://recep­ty.vareni.cz/u­hor-na-kmine/
https://www.to­precepty.cz/re­cept/37985-uhor-pana-d/
https://www.vran­ka.cz/rybari/re­cepty/526

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek