Vykostit nemusíte, ale můžete, také podle toho co z něj chcete dělat. Recepty jako na srnčí či jinou zvěřinu. Já upřednostňuji, naložit s kořenovou zeleninou, podobně jako na svíčkovou. Koření podle chuti a zvyku, na zvěřině by nemělo chybět trošku jalovce, bobkový list, můžete přidat i nějakou bylinku. Potom pozvolna péct za stálého podlévání i se zeleninou. Přeji mnoho zdaru.
0 Nominace Nahlásit |
Kdyby se mi poštěstilo něco podobného, sáhl bych do knihovny pro Sandtnerku a nalistoval kapitolu Zvěřina.
Tak aspoň nějaký odkaz:
http://www.prodej-zveriny.cz/z-danka/
http://www.receptyonline.cz/recept--danci-hrbet-zapeceny-s-vinnou-omackou--1648.html
0 Nominace Nahlásit |
Na divočinu klasické divoké koření,protože jsem daňka ještě nejedla,nemůžu dát svůj recept,ale já bych ho osobně připravila jako každou jinou zvěřinu.Naložila bych ho jako svíčkovou,pak bych maso pekla,bez nálevu,ten bych použila na přelévání pečeného masa,pak bych do něj dala brusinky ,podle toho,kolik by zbylo šťávy,mírně zahustila,a podávala ho s opečeným bramborem.V případě,že by se rodina rozhodla pro knedlík,šťávu rozředit,zahustit smetanou a hotovo.
0 Nominace Nahlásit |
Když,se mi poštěstí,používám tento recept.
http://www.labuznik.com/recept/videnske-danci-file/
0 Nominace Nahlásit |
Já bych ho nevykostila a se zeleninou a divokým kořením s cibulí, kouskem slaniny pekla -podlévala červeným vínem .Mńamky to by byla bašta… k tomu karlovarský knedlík
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |