Salko
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5121 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nevim jaky mate postup,uvarene salko by se melo nechat v plechovce uplne vychladnout a pak teprve pouzit.
0 Nominace Nahlásit |
Záleží také jak dlouho jste jej vařili.Zřejmně doško ke kristalování obsaženého cukru.
2Kdo udělil odpovědi palec? modrypezotek, GM
před 5121 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hmm ja vetsinou salko varim hodinu az hodinu a pul necham schladnout a pak vysleham s maslem na hladky krem
2Kdo udělil odpovědi palec? modrypezotek, elektrikář
před 5117 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |