Pěstuji si v květináči takový ty dekorační papričky, napřed jsou bílé nebo zelené pak oranžové a nakonec krásně červený ale jak poznat úplnou zralost (možná to ani není důležitý) pálí stejně jako čert.Budu je postupně sklízet a sušit na niti, protože je chci použít tak jednou týdne do buřtguláše.Nedá se to spotřebovat často.Máte s tím nějaké skušenosti?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? ptáč před 3390 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
https://www.google.cz/search?q=zralost+feferonky&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=MDv4VYrwEImqsgH9rbvAAw
..některé sklízím už zelené, když je naložíš, zůstanou zelené
..ostatní ti krásně zčervenají i po utržení
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |