Rychlým vodítkem, jak poznat kvalitní těstoviny, je doporučená doba vaření na obalu… Kvalitní těstoviny je třeba vařit až 12 minut. Nekvalitní jsou již po 8 doporučených minutách slizské a blátivé. Kvalitní jsou zásadně ty z tvrdé pšenice. Jsou trošku drsnější,lépe tak drží omáčku.
0
před 5489 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlépe je vyzkoušet a najít si takové co vám budou vyhovovat. Řešením je také si dělat těstoviny čerstvé z vajec a mouky.
0
před 5478 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |