Avatar uživatele
Katusa

Jak poznám horní díl pekáče (tzv. husáku) od spodního?

Vypadají úplně stejně, jen jeden je malinko větší a já jsem vždy v rozpacích, který díl je který…stejný problém řeším u římského hrnce. Děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4072 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Dochy

Ten menší patří nahoru. Vyprskaný tuk a tak podobně pak bude stékat do toho spodního. Když to dáš obráceně, budeš mít pocákanou troubu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Pamatuj, že vždycky se nahoru dává ten menší.Dej si je na sebe a který zapadne do toho dole, je navrchu.Je to úplně stejné jako s pokličkami, taky nedáváš na hrnec větší pokličku, jen takovou, která zapadne do hrnce.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek