Avatar uživatele
Anonym*

Jak péct roládu z mletého masa?

Dobrý den, poradil byste mi prosím někdo jak péct roládu z mletého masa? Je dělaná z půl kg masa a je plněná sýrem a šunkou. Potřebovala bych poradit jak dlouho ji péct a na kolik stupňů, mám elektrickou troubu. Taky bych ji nechtěla mít z vrchu tvrdou, jak tomu zabránit? Mám ji přikrýt alobalem? A kolik tak oleje mám dat na pekáč do kterého ji vložím? Dělám ji s bramborovou kaši, jak často a jakým množstvím vody podlévat abych měla dost ,,šťávy,,? Klidně budu rada za vysvětlení pro blbce.

Zajímavá 0 před 1591 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
cochee

Recept ti neporadím, o takové roládě slyším prvně. Každopádně s tím alobalem budeš blízko, jen ne přikrýt, ale použít přímo při zavinutí rolády, protože si myslím, že kdyby ses rozkrájela, tak z fašírky nic nezavineš – rozpadne se ti pod rukama.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek