Dobrý den, poradil byste mi prosím někdo jak péct roládu z mletého masa? Je dělaná z půl kg masa a je plněná sýrem a šunkou. Potřebovala bych poradit jak dlouho ji péct a na kolik stupňů, mám elektrickou troubu. Taky bych ji nechtěla mít z vrchu tvrdou, jak tomu zabránit? Mám ji přikrýt alobalem? A kolik tak oleje mám dat na pekáč do kterého ji vložím? Dělám ji s bramborovou kaši, jak často a jakým množstvím vody podlévat abych měla dost ,,šťávy,,? Klidně budu rada za vysvětlení pro blbce.
Zajímavá 0 před 1591 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Recept ti neporadím, o takové roládě slyším prvně. Každopádně s tím alobalem budeš blízko, jen ne přikrýt, ale použít přímo při zavinutí rolády, protože si myslím, že kdyby ses rozkrájela, tak z fašírky nic nezavineš – rozpadne se ti pod rukama.
0
před 1591 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |