Záleží také na jeho stáří. Já příliš králika nemiluji, ale když jme je chovali, tak jsem z přední části udělala guláš, ten měl rád můj otec, zbytek vykostila a připravila řízky.
Jindy jsem celého zbavila kostí a naplnila jako roládu. Je to pracnější, ale nejvíc nám chutnala.
Výborný je také králík na smetaně, nebo pečený s bůčkem, s nádivkou, na víně, na žampionech atd.
Vkládám odkaz na recepty, projděte si je, třeba si vyberete nějaký, který by vám mohl zachutnat.
Každý má jiné chutě, takže se těžko doporučuje.
Mám doma knížku 100 receptů z králíka, hodně jsem jich vyzkoušela
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Protože to je v rubrice o vaření, Edison si ji nějak popletl, ale to je o něm známo.
0 Nominace Nahlásit |
Na smetaně, na česneku, …
Na netu je spoustu receptů, težko říct, s čím konkrétně chcete pomoci,
zda jste úplný začátečník, či nějaké zkušenosti
s vařením máte.
0 Nominace Nahlásit |
Domácí králík? No na smetaně a bramborový knedlík! Taky domácí!
Vůbec nevadí víc mrkve a taky celeru v tý bílý omáčce, budeš
CHROCHTAT, uvidíš!
Taky je dobrý s hodně kmínem a MODRÝM ZELÍM!
Taky s brabmorovým knedlíkem!
Ovšem jestli máš rád zvířátka jako kamarády, tak ti chutnat stejně
nebude… );
Pak ho můžeš udělat třeba pravačkou a zase jste kámoši! (;(;(;
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |