Avatar uživatele
DeaP

Jak nejčastěji zpracováváte Sedlčanský hermelín? Např. Grilujete, nakládáte, nebo jen tak?

Sedlčanský hermelín nejčastěji např. grilujete, zapékáte, nakládáte, nebo jen tak si ho dáte na chleba nebo obložený talíř?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? elektrikář před 4384 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
www

Nejčastěji jen tak, s rohlíkem, kořením a syrovou zeleninou, také jako součást „obloženého talíře“.
Také je dobré naložit kostky sýra se zeleninou, pálivou papričkou a kořením do kvalitního oleje (virgin oliva). To je po dvou týdnech moc velká bašta !
Dá se ale i obalit a smažit, to mne ale příliš nenadchlo.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Conchus

Jen tak s máslem a houskou. Ale po nákupu ho nechám několik dnů uležet v chladu. Hlídám ho, a když začne mít úprkové choutky, tak ho sním

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Damiana

Nejčastěji ho nechám tak hodinku při pokojové teplotě, pak si na něm smlsnu jen tak, s vlašskými ořechy a hroznovým vínem.
Ale moje zamilovaná lahůdka je toto: na talířek dám kousíček slaného másla, na to položím Hermelín, dám na chvíli do mikrovlnky (musí se úplně nafouknout, ale ne prasknout – chce to hlídat, trvá to asi 20 vteřin). Na to pak dám velkou lžíci nakládaných brusinek a posypu čerstvě drceným černým pepřem. Doporučuji vyzkoušet. Rychlé, výjimečně dobré, s křupavým rohlíčkem neodolatené…:-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

K chlebu nebo rohlíku s máslem,na obložený talíř.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pizlicka

jen tak,se zeleninou.a trosku domaci tatarky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Jednou jsem koupil ve slevě hermelínovou kostku cc půl kg, velkou. Po vybalení ze staniolu mi začal utíkat ze stolu Byl pořádně uleželý proto ta velká sleva.Mazal jsem jej kamarádům na topinky ozdobenoé kolečky feferonky a cibulkou. Pak jim chutnalo pivo.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek