Pokud myslíš rozpustit, tak nejlepší to je vzít kovovou misku a dát ji do hrnce s vodou na sporák a v této vodní lázni pomaloučku čokoládu rozpustit. V mikrovlnce to nikdy nepůjde. To se seškvaří.
0 Nominace Nahlásit |
ještě takovej menší dodatek k předchozí odpovědi.. do roztavované čokolády se přidává trochu másla, ale není to podmínkou.. jen pak tak rychle nezhoustne
0 Nominace Nahlásit |
Naprosto souhlasím s těmito dvěmi odpovědmi. jen doplním, že kdyby jste dala tu mikrovlnu na nižší stupeň, tak se vám to možná povede, na vysoký nikoli. Ale opravdu je lepší v té vodní lázni 🙂
0
před 5386 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dej si větší hrnec do něj menší hrnec do toho většího nalej vodu a do toho menšího dej čokoládu.=vodní lázeň.Dělám to taky tak a když začíná být tuhší tak podle ovdy přidám nebo uberu a zase nechám roztopit a poikračuju.
0
před 5384 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ta miska totiž byla ta čokoláda:-)
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |