Olomoucké tvarůžky 100g
cibule (přibližně stejně jako tvarůžků)
větší špetka celého kmínu
1/4 až 1/2 lžičky mleté sladké papriky
lžička až dvě zelené petrželové natě
slunečnicový olej
Postup
Tvarůžky nakrájíme na drobno, přidáme všechno koření a olej tak, aby
tvarůžky nekoukaly. Necháme naložené čtyři až pět dní, lépe pět.
Před podáváním necháme olej okapat. Naložené tvarůžky jsou výborné
třeba na chleba s máslem
0
před 5023 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |