Při naklepávání masa o kuchyňskou linku vždy způsobíš hluk, zkus ho naklepávat třeba o matraci nebo o peřinu.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?ivzez Nahlásit |
Nikdy jsem neklepala maso o kuchyňskou linku. Normálně jsem ho položila na prkénko a lehce poklepala paličkou na maso. Nikdy si maso nepředstavuj jako svého úhlavního nepřítele, do kterého je třeba bušit co to dá. V poslední době už paličku nepoužívám, lehce ho poklepu klouby prstů. Hluk je přitom myslím minimální.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10
před 2624 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Prkýnko podložit několikrát složenou utěrkou.
Také existuje koření zvané Křehké maso, je to v podstatě nějaká
rychlosůl, maso se tím posype jako solí, nechá odležet a posléze tepelně
upraví.
https://koreni.heureka.cz/kotanyi-krehke-maso-35g/?s=6#reviews
Maso se pak teda už nemusí solit, opravdu změkne.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10
před 2624 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |