Avatar uživatele
Smackdown

Jak bez hluku naklepat řízky o kuchyňskou linku?

Maso a řízky.

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2625 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lamalam

Při naklepávání masa o kuchyňskou linku vždy způsobíš hluk, zkus ho naklepávat třeba o matraci nebo o peřinu.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?ivzez Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Danina65

Nikdy jsem neklepala maso o kuchyňskou linku. Normálně jsem ho položila na prkénko a lehce poklepala paličkou na maso. Nikdy si maso nepředstavuj jako svého úhlavního nepřítele, do kterého je třeba bušit co to dá. V poslední době už paličku nepoužívám, lehce ho poklepu klouby prstů. Hluk je přitom myslím minimální.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

Prkýnko podložit několikrát složenou utěrkou.
Také existuje koření zvané Křehké maso, je to v podstatě nějaká rychlosůl, maso se tím posype jako solí, nechá odležet a posléze tepelně upraví.

https://koreni­.heureka.cz/ko­tanyi-krehke-maso-35g/?s=6#reviews

Maso se pak teda už nemusí solit, opravdu změkne.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek