Zřejmě v něm bude více hliníku. Zajišťuje trvanlivost, kyprost a dobrou strukturu zmrazených těst.
0 Nominace Nahlásit |
Já si myslel, že je to jen humbuk… Aby se rozlišilo opravdu čerstvé pečivo (finančně náročnější na přípravu) oproti pečivu ze zmraženého polotovaru. (Něco jako aby průmyslový výrobce co si nechává dřevěné hračky vyrábět hromadně v Číně na ně nelepil nálepku tradiční český výrobek) Že by mohl být fakticky významný rozdíl ve složení mně nenapadlo, na to jsem ještě zvědav, jestli někdo přijde s nějakýma podrobnostma…
0
před 2617 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… no, horšíje, že se v obchodech začíná objevovat jemné pečivo, u kterého je nápsáno „rozmrazeno“ a je dodáno pekárnou již v tomto stavu, takže ona už ani pekárna nepeče (přivezl to pekař, troubu v onom obchodě nemaj, ale cedulku vytištěnou přímo z pekárny ano) …
0
před 2617 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |