Avatar uživatele
Rohlik

O co je horší rozmrazované pečivo oproti tradičnímu?

V obchodech lze nalézt velké množství pečiva, které se před prodejem rozmrazí v troubě. Je tento druh pečiva ve výsledku, co se složení týče, horší?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? MK44 před 2619 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
dr.luha

Zřejmě v něm bude více hliníku. Zajišťuje trvanlivost, kyprost a dobrou strukturu zmrazených těst.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Dochy

Já si myslel, že je to jen humbuk… Aby se rozlišilo opravdu čerstvé pečivo (finančně náročnější na přípravu) oproti pečivu ze zmraženého polotovaru. (Něco jako aby průmyslový výrobce co si nechává dřevěné hračky vyrábět hromadně v Číně na ně nelepil nálepku tradiční český výrobek) Že by mohl být fakticky významný rozdíl ve složení mně nenapadlo, na to jsem ještě zvědav, jestli někdo přijde s nějakýma podrobnostma…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

… no, horšíje, že se v obchodech začíná objevovat jemné pečivo, u kterého je nápsáno „rozmrazeno“ a je dodáno pekárnou již v tomto stavu, takže ona už ani pekárna nepeče (přivezl to pekař, troubu v onom obchodě nemaj, ale cedulku vytištěnou přímo z pekárny ano) …

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek