Avatar uživatele
Kryšpín

Jak lze oklamat chuťové buňky v potravinách?

Četl jsem v jednom plátku že lze nahradit vanilkovou chuť jahodovou oříškovou a.t.d. je to možné neb je to dezolátní zpráva.

Zajímavá 0 před 457 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zjentek

Dovolím si zajít kousek dále nejde o dezolátní zprávu naopak konzum jako takový je dezolátním přístupem k životu samotnému.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
drax.davari

Je to dezolátní zpráva, vládá Fialy jasně řekla, že máme jedny z nejkvalitnějších potravin v EU, takže tam musí být rozemletý čerstvý vanilkový lusk 😁

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
aliendrone

Vlastně je pro mě novinka, že potraviny mají chuťové buňky, které je třeba/možné klamat. Ač jsem často označován za dezoláta, bolševika, nacistu, čínského agenta či Putinova proruského švába (a potažmo bych měl být „specialista v oboru“), tak myslím, že je to BLBOST. 😉 😁 😁

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
paul1

Pravou vanilku je možné nahradit ¨vanilkovým cukrem, nebo esencí. Také je možné použít vanilín:

Zdroj: https://en.wi­kipedia.org/wi­ki/Vanillin

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elkon

Proč by to nešlo nahradit? Nahradit lze vše co má nějaký smysl. Nepotřebuješ nic klamat, když víš o co jde.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Ametyst

Drax.davari: A proto kdo může, jezdí nakupovat za hranice. Naše drahá až předražená vlast na to kašle.

Nový příspěvek