RyuzakiKate
Klasický syrovátkový protein je v podstatě předražená odpadní látka
při výrobě sýra :) A záleží, co je tam za dodatečné látky a hlavně
barviva a sladidla.
Rostlinných proteinů jsem vyzkoušela mnoho a mnohokrát jsem to do sebe lila
z donucení, protože mi to bylo líto vyhodit. Doporučila bych sojové, nebo
mix třeba hrachu a rýže kvůli aminokyselinovému profilu. Textura může
někdy bejt taková prášková a nic moc, mnohdy si připlatíš, ale když
jsem si posledně dala syrovátkový protein, který mi dali zdarma
k veganským, tak mě to projmulo až běda, jak nejsem zvyklá (já vím,
možná TMI, ale to je zkrátka zkušenost :))
Doporučuju značku Reflex (dřív to byl děs běs, teď mají novou recepturu
a je to bomba), Bulk Powders nebo Sunwarrior (ta je ale dost drahá). Chutné a
strukturově fajn. Kdybys měl nějaké dotazy, napiš klíďo do zpráv.