Bezpečnostní protokoly používané na farmách a v obchodech s potravinami předpokládají, že bychom měli jídlo před konzumací správně očistit, ale zpravidla nás to nenapadne, když se ovoce nebo zeleninu chystáme loupat. Ale je třeba si uvědomit, že nůž může při krájení vtlačit bakterie nebo chemikálie přímo do jídla nebo se nebezpečné látky mohou přemístit na vaše ruce.
Není potřeba žádných speciálních čističů nebo mýdla. Ve skutečnosti odborníci na bezpečnost potravin doporučují nepoužívat nic navíc, ale je vhodné použít kartáček s měkkými štětinami na dokonalé očištění slupek.
Opravdu až takto?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 1559 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |