Některým prostě vadí ta zulcovitá konzistence, tu kaviár nemá, Kaviár můžu, ze syrového vajíčlka jen žloutek. Chutě jsou různé, já jen ucítím smrad z medu a už mám žaludek o poschodí výš.
3Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, marci1, aliendrone
před 1237 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Syrové vajíčko, zejména bílek připomíná, jak mi tomu říkáme u nás: „sopel“. 🙂
3Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, Kepler, aliendrone
před 1237 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Protože si ho neposolili. Bílek sám o sobě má divnou nanicoidní chuť, ale dá se, když si poručíš. ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Kaviár má konzistenci krupice, slepičí vajíčko ( tedy bílek) konzistenci hlenu. To je pro mnoho lidí nepřekonatelný rozdíl.
0 Nominace Nahlásit |
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Vejce
Pochopitelně že vejce najdeš i jinde, například… co chodí u ženy vejcovodem… a také to asi nepozřeš.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |