Avatar uživatele
zjentek

Jak je možný, že některý lidi nedokáží pozřít syrový vajíčko, přestože baštit kaviár jim nevadí?

Já chápu, že ještě spoustě věcem nerozumím. Tak se opět ptám.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 1237 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Některým prostě vadí ta zulcovitá konzistence, tu kaviár nemá, Kaviár můžu, ze syrového vajíčlka jen žloutek. Chutě jsou různé, já jen ucítím smrad z medu a už mám žaludek o poschodí výš.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Syrové vajíčko, zejména bílek připomíná, jak mi tomu říkáme u nás: „sopel“. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
aliendrone

Protože si ho neposolili. Bílek sám o sobě má divnou nanicoidní chuť, ale dá se, když si poručíš. ;) :D :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Ametyst

Kaviár má konzistenci krupice, slepičí vajíčko ( tedy bílek) konzistenci hlenu. To je pro mnoho lidí nepřekonatelný rozdíl.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
autacek

Co má společný syrový vajíčko s kaviárem? Tak že asi tak..

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1163 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

autacek: kaviár jsou rybí vajíčka,,,

před 1237 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
autacek

https://cs.m.wi­kipedia.org/wi­ki/Vejce

Pochopitelně že vejce najdeš i jinde, například… co chodí u ženy vejcovodem… a také to asi nepozřeš.

před 1237 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek