Děkuji za nápady 🙂
Doplňuji:
Podařilo se. Zahřát, prošťourat a vytřepat. 🙂
Díky.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, briketka10, MK44, gagaga, skrz před 4130 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ponořit láhev do teplé vody ?
5Kdo udělil odpovědi palec? annas, Deli, briketka10, anonym, gagaga
před 4131 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
teplem. klidně můžeš přidat trochu horké vody do té šťávy, aby to bylo kapalnější
0 Nominace Nahlásit |
těžko říct, v jaké je to fázi, ale rosol z rybízu by měla rozpustit
horká lázeň kolem té lahve
Doplňuji:
taky existují způsoby, jak urazit dno bez střepů, když se to povede ,)
https://www.google.cz/search?q=jak+urazit+dno&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a&gws_rd=cr
Upravil/a: zjentek
0 Nominace Nahlásit |
Zkoušela jsem, voda měla přes 80, víc se bojím, aby láhve nepraskly. Nepovolila. Že já to nedala do sklenic, mohla jsem mít luxusní džem ☹
Deli, pokud máš klasickou skleněnou láhev, tak se jí nic nestane. Vezmi vyšší hrnec s malým průměrem dna na dno dej špejle, aby láhev nestála přímo na dně a opatrně zahřívej. Takhle se rozpouští i ztuhlý med. Sklenice mi nikdy nepraskly. Láhve jsem kdysi zavařovala v klasickém zavařovacím hrnci (dělala jsem malinový mošt) a bylo to v pohodě. Ve šťávě Ti prostě zafungoval rybízový pektin, ten má rosolující účinky. Nahřátím by to ale mělo zřídnout. Jen to bude o Tvé trpělivosti.
Prima. Jsem ráda, že to vyšlo. Zbytečné práce je mi pokaždé líto nejvíc.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |