Dobry den, koupil jsem Valassky penicilin (medova slivovice) pro dceru a zajima me zdali to bude stale tak lahodna za 12let k jeji 18tinam. Dle meho by se tam nemelo co pokazit, ale rad se necham obohatit zkusenostmi nekoho zkusenejsiho. Moc dekuji.
Zajímavá 0 před 2000 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
V spíži ve venkovském domě jsem objevila láhev se slivovici asi za 20 let po otcově smrti. Byla v dolním regálu na betonové podlaze, ukrytá , takže ve tmě. Nejsem znalec, ale ti, kdo ji ochutnali, byli nadšení. Byla bez pachu a jako by zhoustla.
Ale hodně lidí slivovici zakopává do země.
Najdete rady., jak uchovat slivovici.
Odborník tvrdí, že klasická slivovice vydrží 15 – 20 let. O tom jsem se přesvědčila.
https://svitavsky.denik.cz/podnikani/padesatileta-slivovice-je-pry-nejlepsi-omyl.html
Upravil/a: annas
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?kenyrts Nahlásit |
Dobrá slivovice bude i za dvacet roku dobrá.Špatná bude za dvacet roku špatná.
0 Nominace Nahlásit |
No nevím, míchat do slivovice med … To skutečný Valach neudělá, maximálně tak za dvojnásobnou přirážku pro ty „do Prahy“ 🙂
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |