Otázka byla položena zhruba pět let po naložení, nicméně je-li olej
dobrý konzervant, nemělo by se mu nic stát… co myslíte? Dík.
(Jedná se např. o koriandr a skořici.)
… co je „dobrá teplota“? V chladu to nebylo, byla spíše pokojová, tedy v závislosti na ročním období…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, iceT před 3336 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud to nebude v motorové oleji MOGUL, tak ti to nevydrží dlouho, i kdybys ho dal do panenského olivového oleje, který má dobu spotřeby asi 18 měsíců.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
To záleží na i na koření, to, které obsahuje i jen trochu tuku, by mohlo zežluknout, takže pokud olej není žluklý, tak je to v poho. Ale jen tak na okraj, i např. z mleté papriky, která je prošlá, lze dostat krásnou salmonelózu.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Vydrží hodně dlouho,olej je konzervant,tak,že v dobré teplotě určitě i sto let.
0
před 3336 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |