Odpoveď byla označena jako užitečná
předpokládám, že se neptáš na to, jak si doma vyrobit šlehačku,
které vydrží, ale že si domů přineseš hotovou rakvičku i se šlehačkou
a chceš aby ti vydržela do dalšího dne…pokud ji nezdeformuješ cestou,
což bývá trochu, den ti v lednici vydrží…
____________________
pokud ji chceš skaldovat déle, jednodužší je koupit si šlehačku ve spreji
(ale fakt šlehačku z mléčného tuku, ne ty rostlinné náhražky) a
rakvičky bez šlehačky a před podáváním je sám ozdobit…samozřejmě
pokud jich nepotřebuješ nějaká kvanta…
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Karelcz Nahlásit |
Pokud si šlehačku budeš dělat doma za pomoci ztužovače tak i ano.
Je k dostání i instantní šlehačka,vyšleháš s mlíkem dle návodu a
taky se dá.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |