Mám v kuchyni mléko v krabici, které musím vypít. Když ho tam nechám minimálně jeden den, tak má teplotu, kdy si ho mohu vypít. Přímo to krabicové, které je v kuchyni pít nechci, je teplejší. Vložil jsem krabici do ledničky, a chci je vypít, až bude mít potřebnou teplotu. Jaká je nejkratší doba, kdy se tak stane, za předpokladu, že nebudu otevírat ledničku? Bude stačit hodina? Máte zkušenosti? Díky.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 2129 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Eh, jsem trochu zmatený – konzumní teplotu mléka neznám, ve školce nám ho dávali teplé jako čaj (slazené), dnes ho piji nečastěji ochlazené na 5 nebo méně °C. Každopádně faktorů ovlivňujících rychlost ochlazování je vícero (rozdíl teplot, masa chlazeného materiálu atd. atd.), ale nebudu z toho dělat atomovou vědu – prostě to dej do mrazáku, tam se ti to ochladí mnohem rychleji, než v lednci. :)
0 Nominace Nahlásit |
Kolik stupňů Celsia je pro tebe konzumní teplota? Kolik st je v pokoji a
kolik st je v chladničce?
Jak velké množství se bude chladit? Celý litr?
V čem se bude mléko chladit? V tom tetrapacku?
0
před 2129 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |