Většina virů je odolná vůči nízkým teplotám, svou infekčnost si zachová při chladírenských teplotách (4°C) po dobu několika týdnů a při teplotách mrazírenských (-18°C) i několika měsíců.
Zdroj: https://www.bezpecnostpotravin.cz/az/termin/76739.aspx
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že vlhkost par v mrazáku ho úspěšně zničí. Má rád SUCHO a zimu.
Upravil/a: Michal47
0
před 1640 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Epidemiolog R. Maďar:
„Respiračním virům škodí obecně vyšší teplota než mráz. Lepší
než nechat promrznout v mrazáku by bylo na chvíli ohřát v mikrovlnce,
v toasteru a podobně.“ 🙂
0
před 1640 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek