nálev a odvar jsem jako výluhy zamítnul, takže mně zbejvá jenom ten macerát a jaká je podle vás optimální doba macerování „měkkých“ bylin, jako je kupř. mátá, meduňka, květ č.bez, strouhanej zázvor, levandule, jitrocel atd.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, lejdy.můn před 3327 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Možná poradí v Jedové chýši
http://ladyrovena.blog.cz/1210/bylinkove-recepty-sirupy
0 Nominace Nahlásit |
Osobně nechávám většinou 48 hodin.
4Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, annas, briketka10, zjentek
před 3327 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |