Slušně skladovaný čerstvý tvaroh vydrží poměrně dlouho, ´chrání´
jej kvasinky…
Ale jak dlouho – přesně – ti nikdo neřekne – v řádu dnů bych se
vůbec nebál, časem ale zplesniví (nebo sesýrovatí).
Pokud jde o tvaroh pasterovaný (kvasinky jsou zničené), opět – několik
dnů se nic neděje, ale pak začne páchnout, zhořkne či zplesnioví…
😉
0 Nominace Nahlásit |
prakticky do nekonečna. len už to nebude tvaroh.
logicky už ani minútu, je vhodný na vyhodnie.
ale niekto má miesto žalúdka žumpu a znesie i hrdzavé klince.
😉
0
před 3390 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |