U nás je také dost tvrdá voda a musím často odstraňovat -také jako vy cca 14 dní.
0
před 5135 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jednou měsíčně. Dám do ní vyvařit vodu s octem (poměr 1:1) a poté
jí tam nechám cca 1 hodinu postát. Někdy ji převařuji i 2×, určitě
ale vyzkouším tu kyselinu citronovou, jak psala Mili @.
Taky jsem zjistila, že v pochromované konvici Tefal, se vodní kámen
sráží častěji, než v té levnější „bílé“..
Taky když mi po uvaření v konvici nějaká voda zbyde, vyleji ji a nechám
otevřené víko, aby se všechna vypařila. Pak se kámen usazuje méně..
0
před 5135 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jednou až dvakrát za měsíc,ale určitě vyzkouším kyselinu citronovou,díky.
0
před 5135 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
1 za 2–3 měsíce.
A naleji jen ocet po dně, popř. aby byla ponořená spirála, vařit není
potřeba. Nechám odstát, třeba přes noc, několikrát vypláchnu a
Ok 🙂.
0
před 5135 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Používám ocet nebo kys.citronovou a čistím ji asi co čtvrt roku.Stejně jako čistím pračku,tu asi 2× do roka.
0
před 5135 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |