Tak si dej, ne? I kdyby ti to nechutnalo, určitě se neotrávíš a prostě si víckrát nedáš.
Pařížská šlehačka je vyrobena ze šlehačky, kakaa a cukru. Takže kafe bude sladké už od té šlehačky a kakaový prášek si také někteří do kávy přidávají na aroma.
0 Nominace Nahlásit |
Vynikající! Je to v podstatě šlehačka s čokoládou. Už jsem vymýšlel i jiná kafíčka: s pralinkou, kondenzovaným mlékem, skořicí, čokoládou…fantazii se meze nekladou. Akorát jsem slyšel, že hořčice a kečup se moc nehodí.
0 Nominace Nahlásit |
Výborně. Já si dávám někdy např. (když potřebuji hodně myslet) do kávy, kromě skořice i trošku kakaa. A máš vidět jak ti to pálí. Získáš prostředek na zlepšení mozkových funkcí, který nemá konkurenci! 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Podle mne dobře. Ale chutě jsou individuelní. Kdo to rád hořké, toho by to neuspokojilo.
0
před 1987 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
marci: to máš pravdu, někdy takto bohaté kafe používám jako ranní startovací, vypleštím oči a hned mi je vše jasné. Vlastně ani nemusím snídat. Jindy je jako ranní vyprošťovák vhodnější dobře vyhlazený gambáč. To ale udělá dobře jen žaludku, hlavě ne-e.
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |