pokud ano, jak poznám z etikety že ten olej tím prošel? děkuji
Doplňuji:
Emefej: existují částečně ztužené/hydrogenované tuky a četl jsem že
např. výrobci olejů tyto mohou míchat, takže pro zvýšení stability
přimísí hydrogen. olej. nevím co je na tom pravdy, ale mám dojem že
úplná hydrogenace není jediná možnost.. (mohu být vedle jako
ta jedle)
Zajímavá 0 před 3628 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Hydrogenací se z oleje připraví ztužený tuk. Takže pokud jde o tekutý olej v lahvi, tak ren hydrogenací rozhodně neprošel.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |