ano
říkáš to správně
Doplňuji:
musí být pěkně vyzrálé do rudožluta ,pak je opravdu chutné
navinulé chuti
Upravil/a: hanulka11
0 Nominace Nahlásit |
Můžeš je vylisovat na šťávu a získáš tak „grenadinu“. Je to moc lahodné a zdravé.
0 Nominace Nahlásit |
Granátové jablko je nejen velmi chutné a zdravé, ale bohužel to jeho
loupání je velká otrava. Včera jsem si koupila dvě opravdu nádherná, ale
jsem děsně líná vydolovat z nich ty „rubíny“:-), ale teď jsi mi
udělala chuť, tak se do toho loupání manžel bude muset dát:-D
Mrkni do odkazu, ať víš, co je to za dobrotu.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Gran%C3%A1tov%C3%A9_jablko
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4398 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jasně, to je ono. Žádná lahoda to teda ale není. Jsou obvykle taková nahořklá.
0
před 4398 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |