Avatar uživatele
Lenča59

Granátové jablko

To se jí tak, že se rozřízne a vydloubají se z něj ty semínka a ty se pak normálně jí, že? Nebo je to jinak…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 4364 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

ano
říkáš to správně
Doplňuji:
musí být pěkně vyzrálé do rudožluta ,pak je opravdu chutné navinulé chuti

Upravil/a: hanulka11

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Můžeš je vylisovat na šťávu a získáš tak „grenadinu“. Je to moc lahodné a zdravé.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Damiana

Granátové jablko je nejen velmi chutné a zdravé, ale bohužel to jeho loupání je velká otrava. Včera jsem si koupila dvě opravdu nádherná, ale jsem děsně líná vydolovat z nich ty „rubíny“:-), ale teď jsi mi udělala chuť, tak se do toho loupání manžel bude muset dát:-D
Mrkni do odkazu, ať víš, co je to za dobrotu.
http://cs.wiki­pedia.org/wiki/Gran%C3%A­1tov%C3%A9_ja­blko

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Teky

jo a je moooc dobré :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
boodiste

Jasně, to je ono. Žádná lahoda to teda ale není. Jsou obvykle taková nahořklá.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek