Moc prosím o radu, vylosoval jsem si téma k závěrečným zkouškám na kuchaře na téma Gastronomie 3. tisícileti. Nevím si rady se sestavou menu, jaká jidla použít, proto prosím o nějaký návrh. Předem děkuji za odpověď.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5342 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
již jsem jednou na stejnou otázku odpovídal,ale pokud připravuješ
menu,tak doporučuju,takzvanou plácaninu všeho druhu,jak je vidět
v dnešní gastronomii,tak architektura stravování skončila,a jídlo které
nemá aspoň 12 ingrediencí,nikdo nepřipravuje,prostě chudoba
v gastronomii skončila a nyní se už nedělá „z ničeho něco“ ale
„Ze všeho cokoliv“ a došlo to tak daleko,řa se smazává význam
národních kuchyní.Prostě globalizace je i,nebo,hlavně v papání,
přeju komisi,ze zdravím žaludkum.
0
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Co například makromolekulární kuchyně, bio nejen potraviny, ale i nápoje. Bio víno se pěstuje i u nás.
0
před 5331 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |