Viděla jsem i kari kečup, ale tam asi záleží na výrobci a na tom, jak moc pravé kari, a který druh tam přidává. U Otmy bych moc vysokou palivost neočekávala. Některé ale pálivé jsou, třeba značka „Hela“.
0
před 3070 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Běžné to asi nebude. Pálivost v kari zajišťuje podle mě právě
chilli.
Co použít křen jako přísadu?
http://www.recept-recepty.cz/zeleninove-salaty/krenovy-salat-alias-kecup.html
0
před 3070 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |