Google i našel toto: „Připravují se esterifikací polyglycerolu
kyselinou ricinolejovou. Průmyslově se vyrábí z přirozených mastných
kyselin a glycerínu.“ ale z toho nejsem o nic chytřejší :D
Kdo se v tom vyznáte, prosím napište z jakého produktu (látky) se tohle
éčko vyrábí, díky moc :)
Doplňuji:
Emfej: děkuji za odpověď. Potom ale nechápu, proč je označováno
„živočišného původu“. Nevíte někdo?
Upravil/a: hanicka.k.cb
Zajímavá 0 před 4055 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
E476 se obvykle vyrábí ze sojového nebo ricinového oleje.
Doplňuji:
Může se vyrábět i z glycerínu a ten je živočišného původu.
Upravil/a: Emefej
0
před 4056 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |