Chce to zkoušku bojem sušenku rozlomit a podívat se na průřez. Jinak použít kousek těsta bez kakaa.
Doplňuji:
použít kousek těsta bez kakaa jako zkušební vzorek.
Upravil/a: elektrikář
0 Nominace Nahlásit |
Klasické piškotové propíchnu špejlí jako světlé.Pokud jde o kolečka a různé jiné druhy,zkouším během pečení,tapky (pracny) jednu nebo dvě vyklepnu z formiček.Čas už tak nějak odhadnu,hlavně musí mít cukroví při pečení tu správnou kakaovou vůni.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |