Záleží na tom, na co máš chuť. Z rakytníku lze dělat sirup, marmelády, sušit, rakytníkový olej, extrakt, vařit z něho čaje, míchat s medem, využít lze i vylisované slupky a semínka. A´t ho pozřeš v jakékoli podobě, svému tělu jen prospěješ.
0 Nominace Nahlásit |
Můžeš na zavařit (klasická zavařenina – kompot), uvařit z nich
marmeládu, vylisovat je na džus, z toho uvažit sirup, usušit,
zamrazit…
Vyber si podle svých možností (a toho, kolik těch plodů je).
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |