Já se připojím k Lotě – neznám to, ale docela mne zajímá, jak ti
to bude chutnat – obecně nemám k takovým výrobkům valnou důvěru,
nejraději si vařím sám…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Zkušenosti nemám a využívat jej nebudu. Koukal jsem na menu a zaujal mne
segedínský guláš – značně předražen jako ostatní jídla a to jsou
ceny bez příloh!
Moje výroba
1/2 kg bůčku 40 Kč
1 velká sklenice 20 Kč
smetana 33% – 20 Kč
celkem 4 porce 85 Kč
1 porce 21,25 Kč
2 porce 42.50 Kč
Expres meny 2 porce 125 Kč
0 Nominace Nahlásit |
barbakan – k té ceně: obávám se, že si výrobce musí účtovat nejen suroviny, ale i práci a náklady na distribuci + chce dosáhnout zisku …
Jéjky, to jsou zase názory :) To asi zase někdo srovnává se konzervami…Tedy výrobek se rozšmelcuje, dá se instantní omáčka a nadávkuje strojem? Ne! Já ochutnala a nedám na ně dopustit. Je to jídlo připravované klasicky jako v restauraci. Tedy v restauraci dáte za svíčkovou kolik? 100 kč za jednu porci? A to Vám jen dají na talíř – Expres Menu to udělá úplně stejně – dokonce bez dochucovadel, Magi či tak, bez lepku, konzervantů a éček, který bývají i v restauracích (polotovary, instatní omáčky apod.). Pak to zabalí a zasterilují. Za jednu porci pak dáte 70 Kč. Nechápu tedy co je předražené?
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |