Já dávám drobenku na koláče hned. Nedala jste do drobenky moc tuku a tuk
se špatně spojil s moukou a s cukrem a při pečení se rozpustil?
Jinak nevím, mně se to nikdy nestalo.
0 Nominace Nahlásit |
Věřte,nevěřte,tenhle problém neznám.Také dávám drobenku
hned.Možná že vážně bylo těsto řídké.
Ale to by muselo být.
Nechávám jak těsto,tak drobenku chvíli „oddechnout“,než je dám
dohromady.
0 Nominace Nahlásit |
podle mě máš řídke těsto nebo jsi ji dala moc brzy ja ji davam tak
15 minut před dopečením
Doplňuji:
nemáš zač taky mi to trvalo než sem se to naučila tak jak to ma být
Upravil/a: KOPRETINNKA
0 Nominace Nahlásit |
Mám stejný názor jako annas. Také dávám drobenku hned.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář
před 5271 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To se nám doma nikdy nestalo. Dělali jsme
slabou vrstvu těsta. Marmeládu nebo vrstvu ovoce drobenku aby zachytila
šťávu. Vzpomínám na borůvkové koláče o prázdninách.Pekli jsme je ve
starých kachlových kamnech. Muselo do nich být suché chvojí aby mnělo
dlouhý plamen.A trouba se prohřála.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |