Je možno. Tatarák taky neni tepelně opracovaný a jaký je dobrý.
3Kdo udělil odpovědi palec? Arne1, briketka10, Lamalam
před 2845 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jo jo…
😉
Jen doplním – zkus taky špek z mangalice – podobně výtečný…
3Kdo udělil odpovědi palec? Lamalam, briketka10, marci1
před 2845 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě. Iberijský špek je uzený studeným kouřem. Kdyby byl
zpracován tepelně, „pustil“ by sádlo. Chuť má výbornou. ☺
Pro zajímavost: „Iberijský špek se získává převážně ve Španělsku
z vzácného plemene vepřů (černé prase iberijské) .Pašíci se živí
žaludy a mají volný výběh.“
http://www.rohlik.cz/1295027-gornicky-iberijsky-spek
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, gecco
před 2845 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |