Mám na mysli třeba dábelské tousty své vlastní domácí výroby?
Máte i svůj extra recept?
Díky za názory.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, quentos, johana 56, gagaga před 3374 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Topinky jím jen tak, počesnekované a často je také potřu houbovou smaženicí.
Jiný způsob dělám občas – vykrojím střídku, kůrku na pánvi vyplním rozšlehanými vejci s cibulí a přikryji střídkou. Po chvíli otočím, usmažím střídku a na talíři ji počesnekuji. Obrátím, stranu s vejci potřu hořčicí, posypu strouhaným sýrem..jindy zelenina, feferon atd.
Jindy dávám na topinky tatarský biftek.
Směs na topinky nedělám do zásoby žádnou, mám rád změnu.
Upravil/a: beer
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www Nahlásit |
Pomeleme :
1 kg rajčat
3 velké cibule
3 velké papriky (červená nebo zelená)
1 palička česneku
4 feferonky
úspěšní houbaři mohou přidat dvě hrsti čerstvé lesní úrody,směs je
nejlepší
Přidáme :
1 polévkovou lžíci cukru,soli
1/2 balíčku mletého pepře
1/2 dcl octa
1 dcl oleje
Vše smícháme a pečeme při 180°C cca 1 hodinu.
Upravil/a: johana 56
0 Nominace Nahlásit |
Buď topinky potřu jenom s česnekem a když mám chuť na tatarák, tak vlastní výroby.
0
před 3374 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dle chuti. Nemám oblíbený recept a tak jej obměnuji. Vždy je ovšem trochu pálivější a samozřejmě dostatek česneku.
0
před 3374 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
moje Neapolská toastová: rozemletý kvalitní gothaj, nasekané kyselé okurky, feferonky, červ.steril.kapie, cibule na jemno, česnek, kečup. chuť navinulá, slaná, jemně pikantní. jinak super je topinka pomazaná taveným sýrem.
0
před 3374 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |