Ano, casto. A doplnim ho nastrouhanou mrkvi a cervenou repou.
Upravil/a: cappuccino
0 Nominace Nahlásit |
Občas ano, ale také si někdy večer uděláme pekingské zelí. Trochu vody, trochu pepře, trochu třtinového cukru, trochu soli. Množství přísad podle chuti.
0 Nominace Nahlásit |
Já nevím, co myslíš.
Salát znám Feldsalat (polníček), no, ledový a vím, že existuje hlávkový, ale Sicher jsem to neměl v hubě deset roků. No a římský salát, samozřejmě.
Největší spotřebu mám, ze salátů, polníčku. Jak zbydou zemčice, udělám Grästl, no a Feldsalat. Nic, umyješ polníček, usušíš polníček, nakrájíš Saurtewurst – utopenec (si ho ale vyrobíš – musíš vařit podle pětiletýho plánu a měsíc dopředu myslet na to, že budeš chtít Grästl mit Wurstsalat, jo, ty z obchodu se nedají žrát! 🤢), smícháš dýňový olej s trochou nálevu z těch utopenců, opepříš (pořádně!), promícháš Feldsalat s tím lákem, dáš na talíř, a na to dáš utopence a tu cibuli a chilli, z láku. No Grästl k tomu.
No a nebo Caesar salat si dělám. Ale jinak to moc nejím.
Ze zelí salát nedělám. Nejčastěji používám čínské zelí (bai choi), pak kysané, ve vinném nálevu, z toho vařím, no, zelí, k Schweinebraten, nebo zelňačku.
Ze svěžího zelí vařím velice málo, prakticky jenom Soupe aux choux, jo, klasika Zelňačka s Louis de Funès, no a nebo Soupe de poulet à l’ancienne; recept máš tady: https://lepoulet.qc.ca/recettes/soupe-de-poulet-a-lancienne/
A salát ze zelí znám jenom Coleslaw a ne, nedělám ho. Sním ho, nic proti, ale nedělám. Pokud myslíš jiný: napiš recepturu a technologický postup (ta receptura asi stačí 😅).
0
před 542 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
JyrkaF🤪 pekelný kotelník ze školky:
Opravdu se salát dělá s hlávkového zelí? Nedělá se, náhodou, z hlávkového zelí?
Drap | 8229 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |